Anadolu Yakası projeler!
Birbirinden değerli ilçelerin yer aldığı Anadolu Yakası projeler listesini sizler için derledik. Yeni konut projeleri ve konut satışları ile Avrupa yakasıyla yarışan Anadolu yakası yatırımcıdan da ilgi görüyor. Yeni metro hatları ile dikkat çeken Anadolu Yakası'nda konut projeleri yükselmeye devam ediyor. İşte Anadolu Yakası projeler

Lokum Manzara projesi
Tüm dairelerinin 3+1 seçeneği ile tasarlandığı Lokum Manzara projesinde dairelerin büyüklükleri ise 154 metrekare olarak planlanıyor. Anadolu Yakası konut projelerinde biri olan projede 2 blok yükseliyor. Lokum Manzara projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Seven Four Life Acıbadem
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Seven Four Life Acıbadem toplam 58 konuttan oluşuyor. Kadıköy konut projelerinden biri olarak inşa edilen Seven Four Life Acıbadem'de dairelerin büyüklükleri 138 ila 337 metrekare arasında değişiyor. Seven Four Life Acıbadem daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Tuzla Marina
Zer markasıyla konut projeleri üreten Ceylan İnşaat imzası taşıyacak Zer Tuzla Marina projesinde 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alan tasarlanıyor. Tuzla konut projeleri arasında bulunan Zer Tuzla Marina projesinin dairelerinde deniz manzarası yer alacak. Zer Tuzla Marina daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Prava Kartal
1+1 daireleri 67 ila 72 metrekare, 2+1 daireleri 92 ila 123 metrekare, 3+1 daireleri ise 174 ila 178 metrekare büyüklüğünde planlanan projede 26 katlı 2 blok yükselecek. Prava Kartal projesinde 7 bin 210 metrekare üzerinde hayata geçirilecek. Prava Kartal daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Nakkaştepe
Markalı konut projesi üreticilerinden Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Nakkaştepe projesi İstanbul Üsküdar'da yükselecek. Nef Nakkaştepe projesinde Foldhome sistemi yer alacak. Nef Nakkaştepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Zin D Zer
7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Zin D Zer projesi 157 adet rezidans daireden oluşuyor. Çekmeköy konut projeleri arasında yer alan Zin D Zer projesinde fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masa tenisi, bilardo, dart alanları ve kapalı otopark yer alıyor. Zin D Zer daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Anadolu Yakası projeler ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181