AND Frekans 215 ödeme planı!
AND Gayrimenkul imzası ile yükselecek olan AND Frekans 215 ödeme planı bilgisi belli oldu.

AND Frekans 215 ödeme planı şu şekilde; Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu projede anlaşmalı bankalar ile 60 ayda yüzde 0,99 – 120 ayda yüzde 1,09 faiz oranları konut alıcılarına sunuluyor. Kişiye özel ödeme planının bulunduğu projede 100’den fazla ödeme planı yer alıyor.

10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan AND Frekans projesinde 413 daire yer alacak. İstanbul Anadolu Yakası'nın en çok konut projesi üretilen ilçelerinden Kartal'da konumlandırılacak olan AND Frekans 215 projesinde 215 adet daire bulunacak.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin planlandığı AND Frekans Kartal Esentepe mevkiinde konumlandırılacak. “Hayata Bir de Bu Frekanst’tan Bak” sloganı ile hayata geçirilecek olan projeyi inşa eden AND Gayrimenkul AND Frekans 215 projesini gerçekleştirdiği lansman ile satışa çıkardı.

AND Frekans 215 ödeme planı ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

AND Frekans 215 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

AND Frekans 215 teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181