Aydos Panorama projesi daire fiyatları!
2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks seçeneklerine yer verilecek olan Aydos Panorama projesi daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor.

19 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Aydos Panorama projesinde kapalı otopark, yürüyüş parkuru, futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yetişkin oyun salonları, toplantı salonları yer alacak.Toplam 90 dairenin bulunacağı projede 2+1 daireleri 125 metrekare, 3+1 daireleri 145 metrekare, 4+1 dubleks daireleri 200 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Kartal'da 3 blok olarak yükselecek olan proje Ödül Yapı imzası taşıyor. 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Aydos Panorama projesi İstanbul Kartal'da oldukça geniş sosyal yaşam alanlarına sahip olacak.

Aydos Panorama projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Aydos Panorama projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181