Bizimtepe Aydos teslimleri Mayıs'ta başlıyor!
Mayıs ayında teslim edilecek olan Bizimtepe Aydos, İstanbul Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimam'na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Bizimtepe Aydos teslim için hazırlanıyor
Türkiye'nin iki devi Halk GYO ve Vakıf GYO İstanbul Sancaktepe bölgesinde Aydos Ormanları'nın yanı başında dev bir projeye imza atmak için güç birliğine gitti. Haldız İnşaat tarafından inşa edilen proje, toplamda 1037 adet konuttan oluyor.

EN TEMİZ ORMAN HAVASI
Halk HYO ve Vakıf GYO ortaklığında hayata geçirilen Bizimtepe Aydos 16'şar katlı 17 bloktan oluşmakta. İstanbul'un en temiz orman havasına sahip Aydos Ormanları'na komşu projede 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Toplam 227.936 m2 inşaat alanının bulunduğu projede ayrıca ticaret merkezi, sosyal tesis ve cami de yer alıyor. Bizimtepe Aydos, genel inşaat alanı ve arsa dengesine bakıldığında; ailelerin çocuklarıyla birlikte rahatça yaşayabilecekleri yaklaşık % 90 oranında peyzaj alanı olan bir yaşam projesi. 600 milyon TL'nin üzerinde bir değere sahip proje, İstanbul Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

MAYIS AYINDA TESLİM EDİLECEK 
Haldız İnşaat tarafından inşa edilen projenin Mayıs ayında teslim edilmesi bekleniyor. Teslim öncesi açıklama yapan Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, "Örnek bir iş birliği ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos, Türkiye'nin depreme dayanıklı konut ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir adımdı. Vakıf GYO ve Halk GYO'nun bu başarılı birlikteliği sürdürmesini ve benzeri birçok projeye imza atmasını temenni ediyorum. Böyle güçlü ortaklarla çalışmak Haldız İnşaat için son derece değerli. Mayıs ayında teslim edilecek proje için Haldız İnşaat olarak son dokunuşları yapıyoruz. İnşaat kalitesi ile son derece güvenli ve konforlu böylesi önemli bir projeye imza atmaktan ayrıca gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Büyük Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181