Dap Yapı Pendik projesi ne zaman başlayacak?
Dap Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda yer alacak olan Dap Yapı Pendik projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı belli oldu.

Dap Yapı Pendik projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı şu şekilde; Henüz geliştirme aşamasında olan projenin inşaat çalışmalarının 2018 yılı içerisinde başlaması bekleniyor. İki arsanın birleşimi ile 220 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan projenin lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çekeceği öngörülüyor. İstanbul’un merkezinde, denize yürüme mesafesinde yer alacak olan projenin içinde otel, rezidans, konut ve ofis, 3 bin ünite ve alışveriş caddesi yer alacak. Ayrıca projenin içinden direkt havaalanına bağlanan özel bir yol planlanıyor.

1.5 milyar TL’lik yatırıma sahip olan projede daire tipleri, büyüklükleri, fiyat bilgisi, ödeme seçenekleri ve teslim tarihi gibi detaylar henüz netlik kazanmadı. Ayrıca Dap Yapı 2018 yılında toplam 4 projeye başlamayı hedefliyor. Dap Yapı Pendik’te, içinde okulu, camisi, oteli, AVM’si ve hastanesi olan bir karma proje, Beykoz’da, Maslak’ta ve İzmir'de proje inşa edecek.

Dap Yapı Pendik projesi ne zaman başlayacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Dap Pendik projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Dap Pendik projesi nerede? Tıklayınız.

Dap Pendik projesi fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181