Dream Residence planlanan tarihten önce tamamlandı!
Adana'nın yanı sıra İstanbul'da da konut projelerine imza atan Halil Avcı İnşaat, Adalar ve deniz manzaralı Dream Residence Projesi'ni planlanan tarihten önce tamamladı. Buradaki konutların satışına başladıklarını belirten Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, projeyi İstanbullu firmaların yapabileceği süreden daha hızlı tamamladıklarını ifade etti. Kentsel dönüşüm kapsamındaki bu yapının model olduğunu ifade eden Avcı; dairelerin, kapalı mutfaklı veya salon-mutfak seçenekleri ile sunulduğunu bildirdi. Avcı, projede kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra anlaşmalı bankalardan kredi de kullandırdıklarını vurguladı.

Dream Residence'ın Erenköy'de Minibüs Caddesi'nde inşa edildiğini söyleyen Murat Avcı, "17 katlı, 51 konutluk projede 12'nci kattan itibaren tüm daireler deniz manzaralı. Üst katlardaki daireler üç cepheden bütün İstanbul'u, denizi, Adalar'ı görüyor. Bina, caddeye sıfır konumda bulunduğu için manzarasının kapanma ihtimali de yok. Zaten Minibüs Caddesi ıoldukça değerli bir bölge olarak biliniyor. Buradan ikinci veya birinci köprüye bağlanabilmek mümkün. Metro güzergahı da caddeye yakın" dedi. Orhan Murat Avcı, tamamı 3+1 olan dairelerin, kapalı mutfaklı veya salon-mutfak beraber seçenekleri ile sunulduğunubelirterek, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bu projede, her daireye bir kapalı otopark veriyoruz. Ayrıca, dışarıda da misafirler için açık otopark alanı bulunuyor. Her projemizde bulunan sosyal donatılar burada da mevcut. Sinema ve fitness salonu mevcut."

Öte yandan, Adana'daki prestij projelerinden Dream Loft Miami'de de satışların yüzde 80'inin tamamlandığını açıklayan Avcı, Dream Loft Miami projesinin bahçesinde kumsal bulunduğunu belirtti.

Fünya Bölge Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181