Ege Yapı Çekmeköy projeleri geliyor!
Bölge pek çok markalı konut geliştiricisinin önemli merkezi oldu. Birçok büyük firma Çekmeköy'de konut projesi yaparken, küçük çaplı projeler de hayata geçiriliyor.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, hızlı ve planlı bir şekilde şehirleşen Çekmeköy'de iki proje için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Kabadayı, "Çekmeköy, yatay yapılaşma ile birlikte yüksek yoğunluktaki ormanların getirdiği huzur ve sağlıklı yaşam şehirden uzaklaşmadan doğaya yakınlaşmayı sağlıyor. Aynı zamanda Çekmeköy inşaatına başlanan metro hatları ile şehrin merkezine entegrasyon kabiliyeti hızla yükselen bölgelerden olurken, üçüncü köprüye yakınlığı ile de çok farklı lokasyonlarda çalışan insanlar tarafından tercih edilen bir semt olarak dikkat çekiyor. Ege Yapı olarak Çekmeköy'de 2018 yılı içerisinde biri çok yakın bir zamanda olmak üzere iki farklı projeyi satışa açacağız" dedi.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181