Heran İstanbul 15 farklı ödeme seçeneği ile satışta!
Destek Grubu, istanbul'daki ilk markalı konut projesini satışa çıkardı. Heran İstanbul adıyla Kartal'da yükselen projede fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor Şirket 15 farklı çeşit ödeme kolaylığı sunuyor.

Destek Group, Heran İstanbul projesi ile markalı konut sektörüne giriş yaptı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yaman Karadeniz, 1983 yılından bu yana tarım, bilişim, inşaat, hizmet ve teknoloji danışmanlığı alanında hizmet verdiklerini söyledi, onut satışlarında azalma olmasına karşın projeden vazgeçmediklerini belirten Karadeniz, "Ülkemizde yatırım hiçbir zaman kolay olmadı, şimdi de olmayacak. Biz çok krizler gördük ve başarıyla da aştık. İnşaat sektörü de sıkıntılı dönemlerden geçiyor bunun farkındayız. Ama 2015'te çıktığımız bu yolda asla gerim adım atmadık" dedi.

DEĞERİ 100 MİLYON TL
Kartal'da yükselen Heran İstanbul projesi 269 bin TL'den satışa çıktı. 15 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu projede sunuluyor. 24 ay sonra konut teslimleri yapılması planlanan Heran İstanbul Kartal projesi 100 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 4 blokta toplam 318 adet konut ve 20 adet cadde mağazadan oluşan sitede daire brüt metrekareleri 72 ila 178 metrekare arasında değişiyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede 1+1, 2+1, 3+, 3+1 dubleks ve loft daireler yer alıyor.

SEKTÖRÜN GELECEĞİ PARLAK
İnşaat sektöründe en zor zamanların bile alternatif .inans modelleri ve kampanyalarla asıldığını belirten Karadeniz, "İnşaat sektörünün geleceğini parlak görüyoruz. A plus projeler belli bölgelerde yapılıyor. Bunların yaygınlaştırılması lazım. Yeni gelişim bölgelerine ihtiyaç var" dedi. Heran İstanbul projesinden elde ettikleri kazançla yeni projeler hayata geçireceklerini ifade eden Karadeniz, "Heran'ı İstanbul'un birçok yerine taşıyacağız" diye konuştu.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181