İkiel Grup Sancaktepe!
İstanbul Sancaktepe'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunması öngörülen İkiel Grup Sancaktepe projesinin ismi İkiel Gala Sancaktepe projesi olarak belirlendi. 

İkiel Grup Sancaktepe projesinin 260 milyon yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa edilecek olan projede ticari alanlarında büyüklükleri henüz netleşmedi. Sancaktepe ilçesinde karma konsepti ile inşa edilecek olan projede 450 konut ve ticari alanların tasarlanması bekleniyor.

34 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilmesi beklenen İkiel Grup Sancaktepe projesi Sancaktepe yeni konut projeleri arasında yer alacak. İkiel Grup tarafından inşa edilecek olan proje İkiel Grup'un gayrimenkul sektöründeki ilk büyük çaplı projeleri olacak.

İkiel Gala Sancaktepe projesi fiyat için tıklayınız.

İkiel Gala Sancaktepe projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
  
İkiel Gala Sancaktepe projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181