İstanbul Göztepe konut projeleri!
İstanbul Göztepe konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kadıköy ilçesine bağlı olan Göztepe yeni ev projeleri satışları ve inşaatları hızla devam ediyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında artarak 105 bin 154 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 15 bin 262 konut satışı ve %14,5 ile en yüksek paya sahip oldu. Ağustos 2018'de İstanbul'da gerçekleşen 15 bin 262 adetlik konut satışında liderliği 2 bin 463 adet konut satışı ile Esenyurt bu ayda bırakmadı. 825 adet konut satışı ile Kadıköy ilçesi Esenyurt'tan sonra ikinci sırada yer aldı.

İşte İstanbul Göztepe konut projeleri listesi;

​Altower
Tamamı modüler 1+1 dairelerden oluşan Altower projesinde daireler isteğe göre büyük 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere de dönüştürülebiliyor. Concierge, housekeeping, vale, dry cleaner gibi hizmetlerin bulunduğu Altower projesinde araba yıkama, yemek siparişi verme, özel spor hocası, sinema salonu rezervasyonuna ek olarak televizyon, ışık, kapı, cam, ve klima kontrolü, gibi birçok özellik yer alıyor.Altower teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Güral İnşaat Göztepe Konutları
​Güral İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi 18 bin 261 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 115 bin metrekare kapalı alana sahip olan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi 561 adet konuttan oluşacak. Karma konseptli olan Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi içerisinde ofis, home ofis ve mağazalar bulunacak. Güral İnşaat Göztepe Konutları projesi nerede? Tıklayınız.

​Zer Göztepe
1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Zer Göztepe projes105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek. 85 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirilecek olan Zer Göztepe projesinde daire büyüklükleri 60 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Zer Göztepe teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Göztepe konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181