Narlıbahçe Evleri Çekmeköy lokasyon!
İstanbul Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde yer alacak olan Narlıbahçe Evleri Çekmeköy lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer alacağı Narlıbahçe Evleri çekmeköy lokasyon bilgisi belli oldu. İşte Narlıbahçe Evleri lokasyon ve Narlıbahçe Evleri konum bilgisi şu şekilde;

Çekmeköy Ümraniye'de Şile yoluna yakın konumda inşa edilen metro ve otobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Narlı Bahçe Evleri projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Butik konsepte sahip olan projede peyzaj alanları yer alacak.

Satışların devam ettiği projede 322 adet daire bulunuyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Narlı Bahçe Evleri projesinde yüzme havuzu, kamelya ve dinlenme alanları bulunacak.

Narlıbahçe Evleri çekmeköy lokasyon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Narlı Bahçe Evleri fiyatları? Tıklayınız.
Narlı Bahçe Evleri nerede? Tıklayınız.
Narlı Bahçe Evleri teslim tarihi? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181