Nef Çekmeköy 'oturunca ödersiniz' kampanyası!
Toplamda 1.500 konut ve dükkanlardan meydan gelen Nef Çekmeköy 'oturunca ödersiniz' kampanyası başladı. 

Nef Çekmeköy kampanyası ile projede yer alan konutlara yüzde 10 peşinat ile sahip olunurken, kalan tutar ev teslim alındıktan sonra ödenmeye başlıyor.

Etaplardan oluşan projede Nef Çekmeköy Çamlıtepe, Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Koruköy etapları yer alıyor. Nef Çekmeköy projesi etapları şu şekilde;

Nef Ormantepe
230 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek olan ​Nef Çamlıtepe projesi az katlı mimariye sahip olacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlananacağı Nef Ormantepe projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. Nef Ormantepe konum için tıklayınız.

Nef Çamlıtepe
Markalı konut projesi üreticilerinden olan Nef imzası taşıyan Nef Çamlıtepe projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan 474 adet konut bulunacak. Nef Çamlıtepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Nef Koruköy 
İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde hayata geçirilecek olan Nef Koruköy Nef Ormantepe ve Nef Çamlıtepe'ye komşu konumda konumlandırılıyor. Nef'in Çekmeköy'de inşa edeceği son proje olan Nef Koruköy projesi çok yakında başlayacak. Nef Koruköy nerede? Tıklayınız.

Nef Çekmeköy satış ofisi için tıklayınız.
Nef Çekmeköy lokasyon için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181