Nuvo Dragos'ta 2+1 daireler 550 bin TL'den satışta!
İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşama fırsatı sunan İstanbul Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos, proje tarihinin en büyük fiyat avantajıyla satışta.  Yüksek hayat konforu vaat eden Nuvo Dragos’tan ev sahibi olmayı düşünen ve peşin alım yapmak isteyenler 106 metrekare 2+1 daireye 550 bin TL’ye, 164 metrekare 3+1 daireye 820 Bin TL’ye sahip olabilecek. Kısa süreliğine devam edecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli olacak bu büyük fırsat ile sahip olacağınız daireye, ister hemen taşının evinizin keyfini yaşayın, ister kiraya verin taksitlerinizi kira gelirinizle ödemeye başlayın.
 
Kazançlı bir yatırım yapmanın ve sıfır riskle ev sahibi olmanın ilk şartı bitmiş ve hemen teslim edilen bir projeden tercih yapmak.  Bunun ardından sırasıyla projenin fiyat politikası ve ödeme kolaylıkları, daire içi özellikler, lokasyon ve site hayatını renklendiren ve yaşama artı değer katan sosyal imkanlar geliyor. İstanbul Anadolu yakasının son yıllarda gelişimiyle ve yatırım fırsatlarıyla öne çıkan ilçesi Maltepe’de yer alan ve tüm bu şartları içinde barındıran Nuvo Dragos, tarihi fırsatlarla yeni sakinlerini bekliyor.
 
Ev değil kaliteli yaşam satın alın…
Adalar manzarasına hakim, iskanı, tapusu satış anında teslim edilen daireleri ile Nuvo Dragos, yatırım yapmak isteyenlere maketten değil gezip, görerek ev sahibi olma fırsatı veriyor. Çift banyolu daireleri, geniş balkonları, yüksek tavanları, en yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfakları ile öne çıkan Nuvo Dragos, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitliliği ile her ailenin ihtiyacına çözüm oluyor.  Açık ve kapalı havuzları, pilates ve fitness alanları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkurları, hamam ve saunası, çocuk parkı, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları ve kapalı otoparkı ile Nuvo Dragos, bir evden daha fazlasını sunuyor. Projenin hemen yanı başında açılan, 44 dönüm araziye kurulu, içerisinde gölet, anfi tiyatro, etkinlik alanları, koşu ve yürüyüş parkurlarının yer aldığı Cumhuriyet Parkı, Nuvo Dragos’a artı bir değer daha kattı.
 
Tüm ulaşım arterlerine yürüme mesafesinde konumlanan Nuvo Dragos, bölgenin en değerli bitmiş projesi olarak öne çıkıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında, Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine, Carrefour Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181