Park Planet Kurtköy projesi fiyat!
Şenkaya İnşaat imzası ile 10 bin metrekare arsa alanına sahip olan Park Planet Kurtköy projesinde dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.

Lokasyon avantajı ile dikkat çeken Park Planet Kurtköy projesinde buhar odası, fitness center, oyun odası, kış bahçesi, yürüyüş parkuru, açık-kapalı yüzme havuzu, gölet, kafe ve restoranlar bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer alıdığı Park Planet Kurtköy projesi 240 daireden oluşuyor. İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Park Planet Kurtköy projesinde dairelerin büyüklükleri 51 ila 226 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

1+1 daireler havuz, cadde ve peyzaj manzarası, 2+1 daireler peyzaj, gölet ve havuz manzarası gördüğü Park Planet Kurtköy projesinde 3+1 ve 4+1 daireler ise üç cepheden peyzaj, gölet ve havuz manzarası görüyor.

Park Planet Kurtköy projesi iletişim!
Adres: Yenişehir Mah. Akkaya Sok. No:13 Pendik / İstanbul
Telefon: 444 1 594
Web: www.parkplanet.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181