Royal Garden Kartal teslimleri Nisan'da başlıyor!
Son yıllarda büyük bir ivme kazanan inşaat sektörü, birçok projenin hayata geçmesinde önemli bir rol oynuyor. Özellikle de Türkiye’nin en önemli metropolü İstanbul’da inşaat hareketliliği hız kesmeden sürüyor. Modern mimarinin önde gelen temsilcilerinden Royal Group ise İstanbul’un yükselen merkezi Kartal’da imza attığı projelerle şehre değer katmaya devam ediyor.

Her işinde olduğu gibi bu projesinde de fark yaratan Royal Group, ayrıcalıkları ve yüksek standartlarıyla dikkat çeken projesi Royal Garden Kartal ile büyük ilgi görüyor. Satışların %80’nin tamamlandığı Royal Garden Kartal’da anahtar teslim tarihi ise Nisan 2018…

400 dairelik dev proje
Royal Group tarafından 180 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 22 ve 30 kattan oluşan iki farklı blok halinde Kartal’ın silüetinde özel bir yer alıyor. 13 bin 500 metrekare arsa üzerinde konumlanan projenin, en dikkat çekici yanı ise %80’inin yeşil alandan oluşması…  Anadolu yakasındaki inşaat projeleri içerisinde en fazla yeşil alana sahip olan Royal Garden, 2.000 metrekareye yakın oturma alanı, içine motorlu araç alınmayan 11.500 m2 net peyzaj alanı ve 400 dairesiyle, “İstanbul’un en yeşil rezidansı” iddiasını da kanıtlamış oluyor.

“Gördüğümüz ilgi en önemli motivasyon kaynağımız”
İmza attıkları önemli projelerle Kartal’ı şehrin özel noktalarından biri haline getirdiklerini ifade eden Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli;  “Royal Group olarak bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceliğimiz her zaman ‘Bir konuttan çok yaşam merkezi’ yaratmak oldu. Bunun için tüm süreçleri insan mutluluğu çerçevesinde tanımlayarak hareket ettik. Royal Garden projemizin temelini de mutluluk, prestij ve yüksek standartlar üzerinde kurduk. Amacımız insanların yaşamlarına değer katabilecek ayrıcalıklı bir proje ortaya koymaktı. Gördüğümüz ilgi, satış rakamları ve aldığımız geri dönüşlere baktığımızda bunu başardığımızı görüyorum. Bu sonuç, 2018 yılında başlayacağımız yeni projelerimiz için motivasyonumuzu güçlendiriyor” dedi.
 
“Bu projemizle Avrupa’nın en iyisi seçildik”
Yüksek standartların üst düzeyde tutulduğu bir proje ortaya koyduklarını dile getiren Tolga Çehreli; “Bu projemizle Dünya’da İnşaatın Oscar’ları olarak nitelendirilen ve sektörün en saygın ödülleri arasında gösterilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nden birincilikle döndük. Böyle prestijli bir yarışmada ülkemizi temsil ediyor olmak ve birçok dünya deviyle birlikte yarışıp bu ödülleri almak ayrı bir mutluluk. Royal Garden projesinin global arenada yakaladığı başarıyla hem Türkiye’de hem de dünyada varlığımızı kanıtladığımıza inanıyorum” dedi.

Konfor ve lüks bu projede buluşuyor
Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçenekleri sunan Royal Garden Kartal’da büyüklüğü 79 metrekare ile 367 metrekare arasında değişen 1+1'den 5+1'e farklı tiplerde rezidans daireler bulunuyor. Üstelik yüksek güvenlikli daire kapısı, ahşap kaplama, dekoratif ve modern tasarıma sahip iç kapılar, akıllı ev otomasyon sistemi, ankastre cihazlar ile donatılmış kullanışlı mutfak ve daha sayamadığımız birçok özelliğin yanı sıra konfor ve lükste projede yerini alıyor.

Ayrıcalıklı özellikleriyle gerçek bir yaşam merkezi
Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Royal Garden Kartal’da; bisiklet, yürüyüş ve koşu yollarının yanı sıra çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme locaları ve konutlara özel barbekü alanları da bulunuyor. Bunun yanında dört mevsim kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, kadın ve erkeklere özel SPA Üniteleri, Türk hamamı, sauna, buhar odaları ile adeta beş yıldızlı termal otel konforu sunuyor.

Ulaşım ağıyla çevrili eşsiz bir konum
Lokasyon olarak İstanbul’un büyüyen merkezi Kartal’da yer alan proje, E-5’e ve sahil yoluna oldukça yakın, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 km uzaklıkta bulunuyor. Çevresinde çok sayıda hastane, okul ve alışveriş merkezi bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 km mesafede yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181