Sarphan Finans Park Ümraniye telefon!
Lobi, resepsiyon, dükkanlar ve sosyal donatı alanları gibi imkanlara sahip olan Sarphan Finans Park Ümraniye telefon detaylarını sizler için araştırdık.

Sarphan Finans Park Ümraniye telefon detayları şu şekilde; 444 4 733
Sarphan Finans Park adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye / İstanbu

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de konumlandırılan Emlak Konut Sarphan Finans Park projesinde 3+1, 2+1, 1+1 ve stüdyo tipi daireler yer alıyor. Rezidans, ofis, otel ve dükkanların planlandığı projede ayrıca kapalı veya açık havuz, otopark, her daire için bodrum katlarda depo alanı bulunuyor.

54 katlı olarak tasarlanan projede toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis bölümü haricinde 20 katta hizmet verecek Sarphan Finans Park Hotel bölümüde tasarlanıyor. Projede ayrıca 1. sınıf restoran, kahvaltı salonu, cafe, havuz bar, kapalı ve açık havuz, sauna, buhar odası, masaj odaları, hamam, kuaför, fitness salonu, 4 adet dükkan, kapalı otopark, helikopter pisti bulunmaktadır.

Sarphan Finans Park Ümraniye telefon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181