Sinpaş Metrolife'da lansmana özel yüzde 30 indirim kampanyası!
İstanbul Sancaktepe'de lokasyonu ile dikkat çeken Sinpaş Metrolife'da lansmana özel yüzde 30 indirim kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında 48 ay taksit imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

1+1 daireler 58 ila 78 metrekare, 2+1 daireler 85 ila 145 metrekare ve 3+1 daireler 120 ila 160 metrekare büyüklüğe sahip olan Sinpaş Metrolife'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Toplam 554 konuttan oluşan projede konut, çarşı, meydan ve bahçe imkanı yer alıyor.

10 bin metrekare çarşı alanı planlanan Sinpaş Metrolife Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirelecek. Anadolu Yakasının gözde projeleri arasında bulunan projede dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ila 160 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Sinpaş Metrolife teslim tarihi? Tıklayınız.

Sinpaş Metrolife nerede? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181