Sur Yapı İlkbahar ödeme planı Şubat 2020!
5 bloktan oluşan Sur Yapı İlkbahar ödeme planı Şubat 2020 detaylarını sizler için araştırdık.

Sur Yapı imzası ile yükselen Sur Yapı İlkbahar kampanya detayları şu şekilde;
Yüzde 20 peşinat ve kalan yüzde 80'i ise 180 ay sabit taksit 0.79 faiz oranı ile konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Sur Yapı İlkbahar ödeme planı Şubat 2020 için tıklayınız.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde doğayla özdeş peyzaj düzenlemesi, iki farklı büyüklükte tasarlanan bahçesi, keyifli aktivite ve sosyal alanlar bulunuyor.304 konut olarak tasarlanan İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli'nin 2. etabında 200 adet konut yer alıyor. ​

​1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. 

Sur Yapı İlkbahar ödeme planı detaylarını sizler için derledik. Sur Yapı İlkbahar ödeme seçenekleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi teslim tarihi? Tıklayınız.
Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181