Tek Merve Plaza nerede? İşte lokasyonu...
Toplam 72 daireden oluşan Tek Merve Plaza nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Karma konsepte sahip olan projede 2 blok konut için 1 blok ise ofisler için yükseliyor. Butik konsepti ile inşa edilenTek Merve Plaza nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Ümraniye ilçesinde yükselen proje Küçüksu Caddesi üzerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yollarına yakın konumda, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi, Ümraniye Anadolu Lisesine yürüme mesafesinde yer alıyor.

Ofis, konut ve ticari alanlardan oluşan projede dairelerin alanları 83 metrekareden başlıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin tasarlandığı projede 2+1 daireler 83 ve 90 metrekare, 3+1 daireler 112 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Tek Merve İnşaat imzası ile toplam 3 bloğun yükseldiği projede sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı 120 araçlık çift katlı kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.

Tek Merve Plaza nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tek Merve Plaza teslim tarihi için tıklayınız.
 
Tek Merve Plaza fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181