Torkam Fikirtepe projesi fiyat!
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Torkam Fikirtepe projesi fiyat bilgisi henüz netleşmedi.

183 bin 198 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Torkam Fikirtepe projesi fiyat bilgisi netlik kazandığında www.emlaksayfasi.com.tr adresinde yer alacaktır. Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan projede 511 adet 1+1 daire, 438 adet 2+1 daire, 128 adet 3+1 daire, 24 adet 4+1 daire yer alacak. İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy ilçesinde konumlandırılacak projede daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor.

5 bloğun yükseleceği projede dairelerin büyüklükleri henüz netlik kazanmadı. Toplam 1101 konuttan oluşacak olan projede KİPTAŞ Fikirtepe ihalesini kazanmıştı. Torkam İnşaat imzası taşıyacak olan proje Kadıköy yeni konut projeleri arasında bulunuyor.

Torkam Fikirtepe projesi fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Torkam Firkitepe projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Torkam Firkitepe projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181