Tuzla'da devam eden konut projeleri!
Tuzla'da devam eden konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,7 oranında artarak 119 bin 655 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 61 konut satışı ve %16,8 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte Tuzla'da devam eden konut projeleri  listesi;

​Yayla Park Plus Tuzla
Yayla Park Evleri projesinin ikinci etabı olan Yayla Park Plus Tuzla projesinde 5 blok yükseliyor. 6 bin 400 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 1+1, 2+1, 3+1 normal kat ve bahçe kat daireler tasarlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede birçok sosyal donatı alanı tasarlanıyor. Yayla Park Plus Tuzla fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lokum Manzara
22 parsel üzerinde inşa edilen Lokum Manzara projesinde daireler 154 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Anadolu Yakası konut projeleri arasında yer alan projede tüm daireler 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor.  Lokum Manzara daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Vema İnşaat Tuzla projesi
10 ve 13 katlı 3 bloğun yer alacağı Vema İnşaat Tuzla projesi 640 konut ve 122 ticari üniteden oluşacak. 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek projede bin 950 kişinin yaşayacağı planlanıyor. Vema İnşaat Tuzla projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Gelecek Relax Tuzla
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Gelecek Relax Tuzla projesinde 1+1 daireler brüt 69 metrekare, 2+1 daireler 101 metrekare. Gelecek Yapı imzası ile 4 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje 96 konuttan oluşacak. Gelecek Relax Tuzla daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Doka Evleri Aydınlı
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşan Doka Evleri Aydınlı projesinde dairelerin alanları 82 ila 220 metrekare arasında değişim gösteriyor. 3 bin 672 metrekare alan üzerinde yükselen proje 142 daireden oluşuyor. Doka Evleri Aydınlı daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Tuzla Marina
576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan oluşacak olan projede karma konsept uygulanıyor. 2018 yılına yeni nesil projesi Zer Tuzla Marina ile start verecek olan Ceylan İnşaat projesini 52 bin 774 metrekare arsa alanı üzerine inşa edecek. Zer Tuzla Marina daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Tuzla'da devam eden konut projeleri  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181