Ümraniye konut projeleri!
Ümraniye konut projeleri listesini sizler için derledik. Ümraniye, konumu, metronun varlığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ile tercih ediliyor. Anadolu Yakası'nın son dönemde en hızlı gelişen ilçesi olan Ümraniye markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor.

İşte Ümraniye konut projeleri listesi

Meydan Evleri Ümraniye
​2 bin 500 metrekare büyüklüğünde bahçe alanının bulunduğu Meydan Evleri Ümraniye projesinde 1+1 daireler 44 metrekare 2+1 daireler 125 metrekare 3+1 daireler 148 metrekare 4+1 daireler ise 170 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Arter İnşaat imzası ile toplam 116 daireden oluşan proje 35 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa ediliyor. ​Meydan Evleri Ümraniye fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Avrupa Konutları Yamanevler
Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan 1672 konut ve 38 ticari birim bulunuyor. 11 konut ve 2 ofis bloğunun inşa edildiği projede dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 239 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Yamanevler daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Gökorman
Her mevsim renk değiştirecek yeşil mimari ile inşa edilecek Sinpaş Gökorman projesi 2 bloktan oluşacak. 420 daireden oluşan projede 1+1,2+1,3+1,4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Sinpaş Gökorman teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Narlı Bahçe Evleri 
İstanbul Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde yer alacak olan Narlı Bahçe Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer alacak. 322 adet daireden oluşacak olan Narlı Bahçe Evleri projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Narlı Bahçe Evleri fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Dekon Luna
90 adet daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ila 116 metrekare arasında değişiyor. Dekon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dekon Luna projesinde açık havuz, kapalı otopark gibi sosyal alanlar planlanıyor. Dekon Luna daire fiyatları teslim tarihi için tıklayınız.

Sur Yapı Ümraniye
8 blok olarak tasarlanan Sur Yapı Ümraniye konut projesinde bloklar 7,10 ve 13 katlı olarak tasarlanıyor. 210 adet konut ve 19 adet ticari alan bulunan Sur Yapı Ümraniye konut projesinde 20 adet 2+1, 112 adet 3+1, 70 adet 4+1 ve 8 adet 5+1 daireler yer alıyor. Sur Yapı Ümraniye konut projesi teslim tarihi ve daire fiyatları Tıklayınız.

Ümraniye konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181