Yayla Park Plus Tuzla nerede? İşte lokasyonu...
Yayla Park Evleri projesinin ikinci etabı olan Yayla Park Plus Tuzla nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Bayramoğlu İnşaat imzası ile yükselen Yayla Park Plus Tuzla nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da konumlandırılan proje Tuzla sahil yolu ve Kamil Abdüş Gölü Sosyal Alanı projesine 150 metre mesafede yer alıyor. 5 bloğun yükseldiği projede akıllı ev sistemi , az katlı mimari, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna , otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları yer alıyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen proje 6 bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 normal kat ve bahçe kat dairelerin planlandığı projede 1+1 daireler brüt 70 metrekare, 2+1 daireler brüt 105 ve 115 metrekare, 3+1 daireler brüt 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 

Yayla Park Plus Tuzla nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yayla Park Plus Tuzla teslim tarihi için tıklayınız.
 
Yayla Park Plus Tuzla fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181