Yücel Park Kartal fiyat!
21 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Yücel Park Kartal fiyat bilgisi belli oldu.

Oldukça geniş sosyal alanlara sahip olacak projede fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Teknik Yapı imzasıyla yükselecek Yücel Park Kartal projesinde 17 ticari alan planlanıyor.

Karma konseptiyle hayata geçirilecek projede toplam 825 daire yer alacak. Kartal'ın en yeşil projesi olarak lanse edilen Yücel Park Kartal projesinde açık havuz, çocuklar için özel kreş, açık hava oyun alanları, açık kapalı spor alanları, açık hava koşu parkuru, basketbol sahası, sauna ve buhar odası gibi sosyal imkanlar planlanıyor. Şu anda ön talep toplama sürecinde olan proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da konumlandırılacak.

Yücel Park Kartal nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yücel Park Kartal teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181