Zin D Diamond Çekmeköy'de yükselecek!
Büyükşehir Belediyesi ve Çekmeköy Belediyesinin ortaklığında Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş  tarafından hayata geçirilicek olan olan Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek. Zin D Diamond projesinde Zind D Diamond Kids Club and Plus Club, akıllı ev sistemi, temizlik hizmeti, sinema ve playstation hizmeti, kapalı otopark ve kapalı otoparkta yer alacak elektrikli araç şarj istasyonu açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve türk hamamı, voleybol, Basketbol, minyatür futbol oynama imkanı sunan çok amaçlı spor alanı bulunuyor.

Yavuz Sultan Selim köprüsü bağlantı yoluna 3 kilometre, 2. ve 3. köprü bağlantı yolları ile TEM Otoyolu bağlantı yollarına 2-3 kilometre mesafede yer alan Zin D Diamond projesi Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Taşdelen metro istasyonuna da komşu konumda yer alıyor.

Ayrıca projede, 30 ticari üniteden oluşan bir çarşı ve Zin D Diamond fitness Club yer alıyor.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181