Altındağ hızla dönüşüyor!
Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koydu. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı sayısında da artış yaşandı. Altındağ Belediyesi tarafından 1 yılda verilen inşaat ruhsatı ve iskân raporu verileri, Altındağ'daki gelişimi gözler önüne serdi.

YILDA 15 BİN KONUTYAPILIYOR
İmar Kanunu'na uygun bir şekilde inşaatların başlanmasını sağlayan bu izin belgeleri Altındağ'daki dönüşümün en somut örneği. Hızlı bir şekilde gecekondulardan arınan Altındağ'da, yıl içinde yaklaşık 15 bin konut yapılıyor.

En çok yapılaşma Altındağ llçesi'nde.
2015 yılında Altındağ'da en çok yapılaşmanın olduğu mahalleler arasında ilk sırada Karapürçek Mahallesi yer alırken, ardından Beşîkkaya, Feridun Çelik, Çamlık ve Battalgazi mahalleleri geldi. Karapürçek mahallesine verilen ruhsat sayısı 88 olurken, Beşîkkaya Mahallesine 53 ruhsat izni, Feridun Çelik mahallesine 38 ruhsat izni, Çamlık Mahallesine 2? ruhsat izni, Battalgazi Mahallesine de 24 ruhsat izni verildi. Müteahhitler yıl içinde 25 mahallede Altındağ Belediyesinden toplam 602 ruhsat izni aldı.  

Akşam Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181