Mamak adeta yeniden inşa ediliyor!
Mamak Belediyesi, ilçede uyguladığı kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak'ı adeta baştan inşa ediyor. 7 yılda toplam 30 bine yakın gecekondunun yıkıldığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yıllarca çöplüğü, gecekonduları ve cezaeviyle anılan Mamak artık değişen ve gelişen yüzüyle anılıyor. Dönüşüm projelerinin içerisinde dev rekreasyon alanları, iş merkezleri, spor kompleksleri, eğlence ve dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve hastane gibi bir çok sosyal alan var" dedi.Türkiye'nin en geniş kapsamlı kentsel dönüşümünü yaşayan ilçelerin başında Mamak'ın geldiğini belirten Akgül, şöyle konuştu:

"İlçemizde farklı noktalarda 7 kentsel dönüşüm projemiz devam ediyor. Projeleri Mamaklılarla birlikte hazırlıyoruz. Yaptığımız toplantılarda vatandaşımızın istediği ayrıntıyı projeye dahil ediyoruz. Böylece vatandaşımızın istediği dönüşümü uygulamış oluyoruz."

Posta Ankara Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181