Ankara konut kampanyaları!
Ankara konut kampanyaları listesini sizler için derledik. Konut satışlarını artırmak için birçok projede çeşitli ödeme seçenekleri sunulmaya başladı. Başlatılan kampanyalar kapsamında yüzde 20 indirim 0,98 faiz oranları gibi birbirinden farklı seçenekler yer alıyor.

İşte Ankara konut kampanyaları  listesi

Duru Beytepe
Daire büyüklüklerinin 202 metrekare ila 501 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 484 adet daire bulunuyor. 47 bin 276 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Duru Beytepe teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Dört Mevsim Eryaman
7 blokta 360 daireden meydana gelen Dört Mevsim Eryaman projesinde tüm daireler 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Geniş sosyal donatılarıyla dikkat çeken projede kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 360 konuttan oluşan projede daireler 167 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Dört Mevsim Eryaman daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sinpaş Altınoran
Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Altınoran projesinde 2 bin 647 daire yer alıyor. 1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan projede daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Sinpaş Altınoran teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

​Ege Vadisi
Ankara Çankaya'da 600 milyon TL yatırımla inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Sinpaş GYO imzasıyla İki katlı Ege çarşısına sahip projede Efes Evleri, Foça Evleri, Datça Evleri, Cunda Evleri, Karşıyaka Rezidans ve Ege Residence blokları bulunuyor. Ege Vadisi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Marina Ankara
Sinpaş Yapı imzası ile Ankara Oran'da yükselen Marina Ankara projesinde 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. Marina Ankara projesinde spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor. Marina Ankara nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Mahall Ankara
83 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler planlanıyor. 24 katlı iki bloğun yükseldiği projede dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ila 730 metrekare arasında değişiyor. Mahall Ankara adres için tıklayınız.

Akadia Modern
2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Akadia Modern projesinde 2+1'ler net 101 ila 114 metrekare, 3+1'ler net 136 ila 150 metrekare ve 4+1'ler net 155 metrekare olarak tasarlanıyor. 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan projede ayrıca çocuk oyun alanları, basketbol sahaları, tenis kortu, performans salonları, jakuzi, fin hamamı, sauna, buhar odası, kapalı ve açık otopark gibi imkanlar bulunuyor. Akadia Modern daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Cubes Ankara
1.000 adet birimden oluşan Cubes Ankara projesinde 44 bin metrekare ticari alan bulunuyor. 85 bin metrekare satılabilir konut ve ofis alanı bulunan​ projede B blokta ise ofis ve oteller bulunuyor. Cubes Ankara daire fiyatları ve teslim tarihi Tıklayınız.

Ankara konut kampanyaları listesi ile ilgili gelişmeleri ve habereleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181