İndirimli konut projeleri İstanbul!
İndirimli konut projeleri İstanbul listesini sizler için derledik. Sektörü canlandıracak olan konutta yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'a kadar geçerli olacak.

İNDER, KONUTDER ve GYODER tarafından başlatılan ve dernek üyelerinin katıldığı yüzde 20 indirim kampanyası yaklaşık 150 konut projesini kapsıyor. 3 derneğin üyesi olan toplam 41 inşaat firmasının katıldığı kampanya ile konut satışlarının yükselişe geçmesi öngörülüyor.

İNDER, KONUTDER, GYODER yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Yüzde 20 indirim uygulanmış konutlardan kampanyalarla ev sahibi olanlar yüzde 5 peşinat ile 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek. Kampanyaya inşaat firmaları katılmaya devam ediyor.

İşte İndirimli konut projeleri İstanbul listesi

Makyol Santral
7 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olan Makyol Santral projesinde Santral AVM alışveriş merkezinin yanı sıra, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe de yer alıyor. İstanbul Esenyurt'ta lokasyonu ile dikkat çeken projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Makyol Santral nerede? Tıklayınız.

3S Firuze Konakları
40 bin 853 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ​projede 19 bin metrekare alan yeşile ve suya ayrıldı. 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. imzası ile hayata geçirilen 3S Firuze Konakları projesinde 3 blok yükseliyor. 3S Firuze Konakları teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız

Bizim Evler 7
38 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede tüm dairelere kapalı otopark tahsis edilirken, 3+1 ve 4+1 dairelere ikinci otopark alanı da veriliyor. İhlas Yapı imzası ile 532 konut ve 43 ticari üniteden meydana gelen ​Bizim Evler 7 projesinde projesinde 2+1 daireler 116 metrekare, 3+1 daireler 180 metrekare, 4+1 daireler ise 200 metrekare olarak tasarlanıyor. Bizim Evler 7 nerede? Tıklayınız.

Adım İstanbul
615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan Adım İstanbul projesinde 6 farklı daire bulunuyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine sahip olan Adım İstanbul projesinde 22 farklı metrekare seçeneği yer alıyor. Adım İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Narlı Bahçe Evleri
İstanbul Çekmeköy ve Ümraniye bölgesinde yer alacak olan Narlı Bahçe Evleri projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer alacak. 322 adet daireden oluşan Narlı Bahçe Evleri projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Narlı Bahçe Evleri fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

​Nef Kandilli
Markalı konut projesi üreticilerinden Nef imzası taşıyan proje 'Luxury Living' trendi ile inşa edilecek. Boğaz manzarasına sahip olan projede FoldHome sistem bulunacak. Nef Kandilli teslim tarihi ve daire fiyatları Tıklayınız.

​Nidapark Küçükyalı
Maltepe konut projeleri arasında yer alan projede 1+1’den 4+1’e uzanan farklı daire alternatifleri yer alıyor. Tahincioğlu Küçükyalı Ortak Girişimi Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen ​Nidapark Küçükyalı projesi 1159 konut, 769 ofis ve 82 dükkandan oluşuyor. Nidapark Küçükyalı projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İndirimli konut projeleri İstanbul listesi ile ilgili gelişmeleri ve habereleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181