Ankara konut projeleri 2018!
Yeni bir konut arayışında olanlar için Ankara konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm ve markalı projelerin yer aldığı şehirlerden biri olan Ankara'da hayata geçirilen projeler hızla yükselmeye devam ediyor. Ankara konut satışı Ocak 2018 tarihinde 9 bin 720 adet konut satıldı. Ankara Ocak ayı konut satışında 2. sırada yer aldı. İşte Ankara konut projeleri 2018

Beysu Evleri
131 daireden oluşan proje 29 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Beysu Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 105 ila 353 metrekare arasında değişiyor. Beysu Evleri daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sukent Beytepe
770 adet daireden oluşan projenin yüzde 85'i yeşil alan olacak şekilde tasarlanıyor. Tüm dairelerinin 4+1 seçeneği ile tasarlandığı Sukent Beytepe projesinde her blokta çok amaçlı spor salonu ve fitness merkezi , yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları bulunuyor. Sukent Beytepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Park Aluna
50 adet konuttan oluşan projede tüm daireler 4+1 seçeneği ile 180 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Akıllı ev sistemi imkanının yer aldığı Park Aluna projesinin dairelerinde kış bahçesi bulunuyor. Park Aluna daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bulvar 312 projesi
Toplam 108 daireden oluşan Bulvar 312 projesi Üçel İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Bulvar 312 projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Paradise Residence projesi
35 adet 1+1 dairenin yer aldığı Paradise Residence projesi 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Paradise Residence projesi teslim tarihi ve fiyat bilgisi için tıklayınız.

Vaditepe Başpınar projesi
Tüm daireleri 4+1 seçeneğiyle tasarlanan Vaditepe Başpınar projesinde daire 170 metrekare büyüklüğe sahip. Vaditepe Başpınar projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ankara konut projeleri 2018 teslim için tıklayınız
Ankara konut projeleri 2019 teslim için tıklayınız



Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181