Ankara Ümitköy yeni konut projeleri 2019!
Ankara Ümitköy yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. TÜİK tarafından yayınlanan Nisan 2019 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Ankara %8,9 pay ve 7 bin 519 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti. Nisan 2019'da Ankara'da gerçekleşen 7 bin 519 adetlik konut satışından 934 adedi Yenimahalle'de satıldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan Ümitköy bölgesi markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor. Projelerin hızla yükseldiği bölgede konut satışları sürüyor. Bizde sizler için ankara ümitköy konut projeleri 2019 listesini derledik.

İşte Ankara Ümitköy yeni konut projeleri 2019 listesi;

Haldız İnşaat Ümitköy projesi
55 bin metrekarelik satılabilir-kiralanabilir alanın yer aldığı projede ofis, rezidans ve ticari alanlar bulunacak. 16 bin 392 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Haldız İnşaat Ümitköy projesi Haldız İnşaat imzası ile yükselecek. Haldız İnşaat Ümitköy projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Ankara Ümitköy yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Ankara ümitköy ev projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181