Ankara yeni konut projeleri ve fiyatları!
Konut üretiminin hızla arttığı Ankara yeni konut projeleri ve fiyatları listesini sizler için araştırdık. Kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleri ile göz önünde olan Ankara yeni konut projeleri ve fiyatları konuma göre değişiyor. İşte Ankara yeni konut projeleri ve fiyatları

Bulvar 312 projesi
Bulvar 312 projesi daire fiyatları 250 bin TL’den başlıyor. Toplam 108 daireden oluşan Bulvar 312 projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlanıyor. Bulvar 312 projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Gala Batıkent projesi
Gala Batıkent projesi daire fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Kızıltoprak Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Gala Batıkent projesi 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Gala Batıkent projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Resital Yenikent Sincan
Resital Yenikent Sincan projesi daire fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Resital Yenikent Sincan projesinde 22 dükkan bulunuyor. Resital Yenikent Sincan teslim tarihi için tıklayınız.

Paradise Residence projesi
Paradise Residence projesi daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. 45 bağımsız birimin bulunduğu Paradise Residence projesi 5 katlı tek bloktan oluşuyor. Paradise Residence projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Vaditepe Başpınar projesi
Vaditepe Başpınar projesi daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 2 bloktan oluşan Vaditepe Başpınar projesinde daire 170 metrekare büyüklüğe sahip. Vaditepe Başpınar projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara yeni konut projeleri ve fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181