İzciler Vadi Bağlıca harita!
192 daireden oluşacak olan İzciler Vadi Bağlıca harita bilgisini sizler için araştırdık.

İzciler Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek olan İzciler Vadi Bağlıca harita bilgisi belli oldu. İzciler Vadi Bağlıca konum ve İzciler Vadi Bağlıca lokasyon için tıklayınız.

Ankara Etimesgut'ta yükselecek olan İzciler Vadi Bağlıca projesi Bağlıca'yı tepeden gören bir noktada yer alacak. Ankara Üniversitesi'nin Yeni Sağlık Kampüsü'ne komşu konumda yükselecek olan proje çevre yoluna 400 metre uzaklıkta yer alacak.

Konumu ile dikkat çekmesi beklenen İzciler Bağlıca Vadi Evleri projesinde dairelerin tümü 208 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 15 bin 706 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan İzciler Vadi Bağlıca Etimesgut projesi Etimesgut konut projeleri arasında yer alıyor. Tek tip dairelerden oluşan projede dairelerin tümü 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor.

İzciler Vadi Bağlıca harita ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi için tıklayınız.
İzciler Vadi Bağlıca fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181