Nevadium Batıkent'te 12 ayda 450 konut satıldı!
Neva Prestij Yapı tarafından Ankara'da hayata geçen projeler rekora doymuyor. Nevadium Batıkent projesinde 12 ayda 450 konut satarak bir rekora imza atan Neva Prestij Yapı, Neva ButikHome projesini de 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Şirket, şimdi de Batıkent de 100 daire 10 adet mağazadan oluşan Neva Bulvar konutlarına başlamak üzere... Neva Prestij Yapı Yönetim kurulu üyesi Mehmet Öztürk, hem projelerini hem de inşaat sektörünün gelecek hedefleri hakkında tahminlerini paylaştı. Öztürk öncelikle gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Şu anda Ankara'nın Batıkent semtinde, 764 daire ve 36 dükkandan oluşan Nevadium Batıkent projemizde 12 ayda 450 konut satarak kendi rekorumuzu kırdık. Eryaman'da da İşbir holding arazisine de Neva ButikHome adlı projemizi yaptık ve 7 ayda tamamladık. Yine Batıkent de 100 daire 10 adet mağazadan oluşan Neva Bulvar konutlarına başlamak üzereyiz."

İSTİHDAMA DOPİNG ETKİSİ VAR
Orta segmentte hitap eden konut üretimi yaptıklarını söyleyen Öztürk şu ifadeleri kullandı: "Ülkemizin bulunduğu stratejik konumundan dolayı sürekli ekonomik göstergelerindeki yaşanan hareketler, inşaat sektöründeki alt ve üst gelir segmentinde durağanlık yaşatmaya başladı. Biz, daha çok talep gören orta fiyat segmentinde daire ve işyerleri üretmekteyiz. Alt sektörleri ile 400'e yakın yan sektörü çalıştıran inşaat sektöründe, hız kesilmemesi gerek, istihdam ve sanayi için doping etkisi var. Bizde bu bilinçle ara vermeden yeni projelere devam ediyoruz. Lokal durağanlıklara karşı doğru noktalarda yapılan yatırımlar rekorlar kırabiliyor."

EKONOMİYE BÜYÜK KATKI
Türkiye ekonomisinin inşaattan beslendiğini ifade eden Öztürk "Ülkemizde herhangi bir krize meydan vermemek için sanayi, tarım, inşaat gibi sektörlerde üretimlere ara verilmemeli. Çünkü dünyada en cok gene nüfusu olan ülkelerden biriyiz ve üretilen herseyi değerlendirebilecek potansiyel var ülkemizde. Bizim sektörümüz acısından kullandığımız binlerce ürünün yüzde 99'unun ülkemizde üretilen ürünler olması ülkemiz içindeki sanayi ve issizliğe olan katkısı diğer sektörlere göre cok önemli katma değer kaynağıdır" diye konuştu.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181