Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ'de 594 konut 25 Şubat'ta satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ'de 594 konut 25 Şubat'ta satışa çıkacak.

Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 594 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Mamak Altıağaç TOKİ satılık daireler konut alıcılarına sunulacak.

3. etap kapsamında 183 adet 2+1 ve 205 adet 3+1 konut, 4. etap kapsamında 20 adet 3+1 ve 186 adet 4+1 konutun kurasız satışa sunulacağı Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ Evleri satışları 25 Şubat 2019 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ konut satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından yürütülecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde;  “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ Evleri 4. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ Evleri 4. etap fiyatları için tıklayınız.
Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ Evleri 3. etap satış duyurusu için tıklayınız.
Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ Evleri 3. etap fiyatları için tıklayınız.

Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ daire satışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim şimşek 5 yıl önce

ankara mamak altı agacdan üc artı daire almak istiyorum nasıl başvuru yapacagımı bilmedigim için araştırma yapmadanmı başvuru yapıyorum yardımcı olurmusunuz
lütfen

banner182

banner181