Sincan Saraycık TOKİ 2. etap fiyatlar!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sincan Saraycık TOKİ 2. etap fiyatlar belli oldu.

Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak olan Sincan Saraycık TOKİ 2. etap fiyatlar 159 bin 896 TL'den başlayıp 212 bin 811 TL'ye kadar yükseliyor. Ankara Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen projede 47 adet 3+1 daire 6 Haziran'da kurasız satışa çıkarılacak.

Satın almak istediği konutu belirleyan alıcılar; %10 peşinat 96 ay vade, %15 peşinat 108 ay vade ve %25 peşinat 120 ay vade alternatiflerinden birini seçerek peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatıracak ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır.  

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerine; %10 peşin 240 ay vadeli, sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıcı teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde konut satışı yapılacaktır. Bu alıcılarımızdan satış aşamasında, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınan “hak sahipliği belgesi” ile Projenin bulunduğu İl sınırları içerisinde son 3 yıldır oturuyor olduklarına dair adrese dayalı nüfus kayıt sisteminden alacakları belge veya İl nüfusuna kayıtlı olduklarına ait belgeler istenecek.

Sincan Saraycık TOKİ 2. etap fiyatlar ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Sincan Saraycık TOKİ 2. Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181