Antalya Alanya yolları yenileniyor!
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya genelindeki asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yol açma, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarının yanında asfalta hazırlama, sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren kırsal alan ekipleri, Alanya’nın gözde tarihi ve turistik yerlerinden biri olan Alarahan ve Alara Kalesi Yolu’nu sıcak asfaltla kapladı. Çakallar ile Alarahan arasındaki grup yolunun 1 kilometresinde sıcak asfalt çalışması yapıldı. 

BÖLGE HALKI MUTLU
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Akdemir ve Güney’e Alara Mahallesi Muhtarı Arif Çelik de eşlik etti. Hem bölge halkının hem de yerli, yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yolun asfaltlanmasından mutluluk duyduklarını belirten Muhtar Çelik “Araç yoğunluğunun çok fazla olduğu yolun sıcak asfaltla kaplanmasını belediyemizden istemiştik. Sağ olsun Menderes Türel başkanımız talebimize olumlu yanıt verdi ve kısa sürede yolumuz asfaltlandı. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de Alanya’da 2016 yılı asfalt programına dahil edilen yerleri sırayla asfaltladıklarını belirterek “Ekiplerimiz ilçemizin farklı noktalarında  çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımız yaz boyunca devam edecek. Alara bölgesi de hem yerleşik vatandaşlar hem de turizm açısından önemli bir yer. Çok sayıda insan bu yolu kullanıyor. Bu nedenle daha önce verdiğimiz sözü yerine getirdik ve yolu sıcak asfaltla kapladık” dedi. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181