Alanya kentsel dönüşüm ofisi!
Vatandaşlar tarafından merak edilen Alanya kentsel dönüşüm ofisi detaylarını sizler için araştırdık.

Alanya kentsel dönüşüm ofisi detayları belli oldu. Antalya Alanya'da hayata geçirilecek olan Alanya Cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm ofisi detayları şu şekilde;

İnşaat çalışmaları henüz başlamamış olan Alanya Cumhuriyet Mah kentsel dönüşüm projesi için Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm ofisine gerekli evraklar ile hafta içi 08:30 - 12:30 ve 13:30 - 17:30 saatleri arasında gidebilir.

Adres:Cumhuriyet mah. Sadullahoğlu sokak No: 3 Alanya / ANTALYA
Telefon:0(242) 510 21 87 - 444 82 07 

6306 sayılı kanun gereğince 20 Kasım 2017 tarihinde Bakanlar Kurulu tarafından onaylanan Alanya Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm projesi 13 Ocak 2018 tarihinde Resmi Gazete’de ilan edilmiş olan ‘Riskli Alan’ içerisinde yapılacak tüm iş ve işlemler 12 Mart 2018 tarih ve 44327 sayılı yazı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Alanya Belediyesine devredilmiştir.

Alanya Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm projesi proje görselleri 1 için tıklayınız.
Alanya Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm projesi proje görselleri 2 için tıklayınız.
Alanya Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm projesi proje görselleri 3 için tıklayınız.

Alanya kentsel dönüşüm ofisi detaylarını sizler için derledik. Antalya Alanlay kentsel dönüşüm ofisi ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181