Antalya TOKİ Evleri 2018!
Antalya Serik’in Kocayatak mahallesinde hayata geçirilen Antalya TOKİ Evleri 2018 detayları belli oldu.

TOKİ tarafından turizm çalışanları için yapılacak olan Antalya TOKİ Evleri 2018 detayları şu şekilde; Başvurularının başladığı projede başvurular 31 Ağustos tarihine kadar istenen evraklarla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapabilecek. Başvuru şartlarını karşılayan turizm çalışanları 606 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak. projede 31 Ağustos’ta sona erecek başvurular sonrasında, inşaatı başlamış olan 583 ev için kura ile belirlenecek hak sahipleriyle sözleşme imzalanacak.  

Toplam 2 bin 200 konutun yer alacağı Serik Kocayatak’taki TOKİ konut inşaatlarında ilk etap olarak 583 konutun inşaatı tamamlanacak. Serik Kocayatak’ta temeli atılan Antalya TOKİ truzm konutları projesi 170 metrekarelik proje alanına sahip olacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen proje dışında ayrıca bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlandı. 

Antalya TOKİ Evleri 2018 detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya Turizm Konutları fiyat için tıklayınız.

Antalya Turizm Konutları başvuru şartları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181