TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvurular devam ediyor!
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türelin turizm çalışanlarına ucuz taksitlerle ev sözü hayata geçiyor. İlk etap çalışmaları devam eden Turizm Çalışanları Toplu Konutlarına başvurular sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, seçim kampanyasında turizm çalışanlarına ucuz taksitlerle ev sözü vermişti. Türel'in bir sözü daha gerçek oluyor. Serik'te, Belekte, Kadriye'de, Boğazkent'te turizm tesislerinde bahçıvanlık yapan, valiz taşıyan, mutfakta bulaşık yıkayan turizm emekçileri en ucuz taksitlerle ev sahibi olacak. Serik'in Kocayatak mahallesinde TOKİ tarafından turizm çalışanları için yapılacak konutların inşaatı büyük bir hızla sürürken, başvurularda da yoğunluk var.

31 Ağustos'a kadar başvuru
Ev sahibi olmak isteyen turizm emekçileri, istenen evraklarla birlikte 31 Ağustos Cuma Günü'ne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda başvurularını yapabilecek. 2 bin 200 daireden oluşacak toplu konutların tamamı turizm çalışanlarına tahsis edilecek. Serik Kocayatak'taki TOKİ konut inşaatlarında ilk etap olarak 583 konutun inşaatı bitirilecek. Konutların tamamlanmasıyla birlikte devasa bir mahalle oluşacak ve bölgeye hareket gelecek. Konut dışında bölgede cami, sağlık birimleri, kafeler, kültür merkezi, eğitim merkezi, ofisler, dükkânlar ve park alanları da tasarlandı. 

Mahsum Altaş / İleri Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181