Huzurlu Marmara'nın yüzde 69'u satıldı!
İstanbul Beylikdüzü'nde Huzurlu İnşaat tarafından inşa edilen 'Huzurlu Marmara' projesinde evlerin yüzde 69'u 2 ayda sahibini buldu. 90 milyon TL yatırımla hayata geçecek projede 500 konut ve 27 ticari ünite yer aldığını söyleyen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların kazanç elde edeceğini belirtti. İstanbul Beylikdüzü'nün geleceğin Florya'sı olacağını söyleyen Bıyıklı; 'Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimiz yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizin iki ayda yüzde 69'u sahiplerini buldu. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır" dedi.

ŞİRKET BÜNYESİNDE ÖDEME
Projede 2+1 daireler 346 bin TL'den satılıyor. 27 bin metrekare arsa, 18 bin 320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor. Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor.

TESLİMLER 2018'DE
Projenin ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer aldığım belirten yetkililer, "Huzurlu Marmara, İstanbul'un en işlek ulaşım aksı E-5'e yakınlığı ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor" dedi. 27 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek projede inşa çalışmalarına başlanırken, Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 

GENİŞ SOSYAL ALANA SAHİP
Huzurlu Marmara projesi geniş sosyal donatı alanına sahip olacağını belirten yetkililer," Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede; göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor" dedi. 


Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181