İhlas Marmara Evleri 5 satış ofisi!
Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan arsasında üzerinde konumlandırılacak olan İhlas Marmara Evleri 5 satış ofisi bilgisi henüz netleşmedi.

İhlas Yapı tarafından inşa edilecek olan İhlas Marmara Evleri 5 satış ofisi bilgisi netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. Kiler GYO arsası üzerinde hayata geçirilecek olan proje İhlas Yapı tarafından hasılat paylaşımı modeli ile inşa edilecek. 654 bağımsız birimden oluşacak olan projede 636 adet konut ile 18 adet iş yeri bulunacak. 25 bin 812 toplam inşaat alanına sahip olacak İhlas Marmara Evleri 5 projesinde 15 ve 16 katlı 6 blok yükselecek.

31 bin 309 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yapay gölet, süs havuzları, sosyal tesis bulunacak.

İhlas Marmara Evleri 5 satış ofisi bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İhlas Marmara Evleri 5 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
İhlas Marmara Evleri 5 teslim tarihi için tıklayınız.
 
İhlas Marmara Evleri 5 fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181