İstanbul Esenyurt konut projeleri!
İstanbul Esenyurt konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Esenyurt ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği İstanbul Esenyurt yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Esenyurt konut projeleri listesi

​Lionia Yaşam Evleri
Lionia Yapı imzası ile 16 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 90 metrekare ile 170 metrekare arasında değişim gösterdiği projede sauna, spor salonu imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Lionia Yaşam Evleri fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Bey Residence
Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen projede 1+1 daireler 65 metrekare ile 106 metrekare, 2+1 daireler 99 metrekare ile 147 metrekare, 3+1 daireler 163 metrekare ile 167 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Beyler İnşaat Gayrimenkul tarafından inşa edilen projenin 21. katında fitness salonu, yüzme havuzu, sauna ve bahçe terasları yer alıyor. Bey Residence fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Fly Salmiya Residence
5 bin 754 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Fly Salmiya Residence projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşacak. Fly Salmiya Residence projesinde 1+1 daireler 60 ila 73 metrekare, 2+1 daireler 88-110 ve 111 metrekare ve 3+1 daireler 150 metrekare büyüklüğü sahip olacak. Fly Salmiya Residence nerede? Tıklayınız.

Mavera Sefa
Esenyurt bölgesinde "Mavera" markalı projeler üreten Topuzlar Yapı'nın yeni projesi Mavera Sefa projesinde Esenyurt konut projeleri arasında yer alıyor. 17 farklı tipte dairenin yer alacağı Mavera Sefa projesinde 1 oda 1 salon 68 ila 85 metrekare ve 2 oda 1 salon 115 ila 150 metrekare olarak tasarlanacak. Mavera Sefa teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

 NCadde Ateş Corner
7 bin 161 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen NCadde Ateş Corner projesinde 18 adet ticari alan yer alacak. Özyurtlar Holding imzasi ile hayata geçirilen NCadde Ateş Corner projesinde her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve öğrenci için dolabının içinde özel eşyalar için kasa buluyor. NCadde Ateş Corner teslim tarihi ve fiyatları Tıklayınız.

İstanbul Esenyurt konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Esenyurt inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181