Küçükçekmece konut projeleri 2018!
Küçükçekmece konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. Şubat 2018'de toplam 488 konutun satıldığı Küçükçekmece ilçesi Avrupa Yakası'nda yer alıyor. Konut satışlarının devam ettiği ilçede projelerin çalışmaları hızla sürüyor.

İşte Küçükçekmece konut projeleri 2018 listesi

Torkam E5 projesi
900 milyon liralık maliyet bedeli ile inşa edilen Torkam E5 projesinde 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza tasarlanıyor. Karma konsepte sahip olan projede dükkanlar AVM değil, bir meydan kurgusu ile planlanıyor. Torkam E5 daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Elegance Asude Rezidans
Tamamı 2+1 daire seçeneğinden oluşan Elegance Asude Rezidans projesi 38 adet konuttan oluşuyor. 777 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 78 metrekare ila 110 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Elegance Asude Rezidans teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Mar Yapı Sefaköy projesi
17 bin 688 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Mar Yapı Sefaköy projesi 1+0, 1+1 ve 2+1 tipte daire seçeneklerinden meydana gelecek. 55 milyon 460 bin TL yatırım bedeline sahip olan proje 300 adet konut ve 29 adet dükkandan oluşacak. Mar Yapı Sefaköy projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Keleş Center Airport
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Keleş Center Airport projesi 498 adet rezidanstan oluşuyor. Keleş İnşaat ve Mese İnşaat imzası ile yükselen projede dairelerin büyüklüğü 64 metrekare ila 145 metrekare arasında değişiyor. Keleş Center Airport daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Basın Ekspres projesi
550 milyon TL yatırım değeri inşa edilecek olan Nef Basın Ekspres projesi markalı konut projesi olarak hayata geçiriliyor. 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Nef Basın Ekspres projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Nef Basın Ekspres projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için Tıklayınız.

Küçükçekmece konut projeleri 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181