Bizim Mahalle 3. etap ihale tarihi belli oldu!
Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan Bizim Mahalle 3. etap ihale tarihi belli oldu.

İstanbul Küçükçekmece'de konumlandırılan Bizim Mahalle 3. etap ihale tarihi açıklandı. Bizim Mahalle 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 8 Mayıs 2018 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

71 bin 768 metrekare arsa alanına sahip olan Bizim Mahalle 3. etap ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale "Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında, "Açık ihale Usulü" ile "Ön Yeterlik (1. oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma - Kapalı Zarf Teklif Alma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak. Emsale esasa inşaat alanı 90 bin 790 metrekare olan 3. etap kapsamında ticaret alanı, konut alanı, lise alanı ve park alanı yer alacak.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181