Bizim Mahalle 1. etap ihalesi için yeni tarih belli oldu!
Emlak Konut GYO tarafından yapılacak olan Bizim Mahalle 1. etap ihalesi için yeni tarih belli oldu.

İstanbul Küçükçekmece'de konumlandırılan Bizim Mahalle 1. etap yeniden ihaleye çıkıyor. 3 Ekim 2017’de muhammen bedelin altında teklif geldiği için iptal edilen Bizim Mahalle 1.etap ihalesi yeni tarihi 4 Mayıs 2018 saat 11:00 olarak açıklandı.

42 bin 570 metrekare arsa alanına sahip olan Bizim Mahalle 1. etap ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek. İhale "Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında, "Açık ihale Usulü" ile "Ön Yeterlik (1. oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma - Kapalı Zarf Teklif Alma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak. Emsale esasa inşaat alanı 56 bin 547 metrekare olan 1. etap kapsamında ticaret alanı, konut alanı ve ilkokul alanı yer alacak.

Bizim Mahalle 1. etap ihale detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safet kocak 6 yıl önce

Kardesim artiiiiiiiiik insaaata baslayinnnnn yaaaaa

Avatar
Safet kocak 6 yıl önce

Kardesim artiiiiiiiiik insaaata baslayinnnnn yaaaaa

banner182

banner181