Piyalepaşa İstanbul'un ilk etap teslimleri Haziran'da başlıyor!
Türkiye'nin en köklü markalarından Polat'ın Beyoğlu'nda hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul'da geri sayım başladı. Türkiye'nin özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında yaşam Haziran ayında başlayacak. 1+0'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'nın (AVS) yer aldığı Piyalepaşa İstanbul'da cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanya ise 15 Mayıs'a kadar devam ediyor. Buna göre, projeden 35 peşinle 48 ay vade farksız, 60 ay yüzde 0.20,72 ay yüzde 0.35,84 ay yüzde 0.45,96 ay yüzde 0.50,108 ay yüzde 0.57 ve 120 ay yüzde 0.60 faiz oranıyla bir ev almak mümkün. Projede konutlann metrekaresi 11 bin liradan, rezidanslann metrekaresi ise 14 bin liradan başlıyor.

2 KATLI ALIŞVERİŞ SOKAĞI
Ulaşım açısından merkezi bir konumda bulunan Piyalepaşa İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına birkaç dakika mesafede yer alıyor. Proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumda bulunuyor.

Mimarisi ve konseptiyle yaşayan bir semt dokusunun vurgulandığı, 550 metrelik 2 katlı Piyalepaşa İstanbul AVS'de 120 mağazanın yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi ile restoran ve kafeler bulunuyor. Projenin yürüyüş yolu üzerindeki 2 bin 500 metrekarelik spor merkezinde fitness'tan basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkanı bunuyor. Piyalepaşa İstanbul'un simgesi olan Saat Kulesi ise kültür sanat merkezine dönüştürülecek. Projede yer alan bin metrekarelik sanat merkezi içerisinde ise 700 metrekarelik bir sergi salonu yer alıyor. 3 bin 900 araçlık 4 katlı otopark alanı bulunan projede kısa süreli park, taksi, vale ile metrobüs ve metrolara shuttle hizmeti verilecek.

Yavuz Karahan / Fotomaç Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181