SeaPearl Ataköy 2. Etap'ta 770 konut yer alacak!
SeaPearl Ataköy'ün ilk etabını sahiplerine teslim ettiklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesive CEO'su Özen Kuzu, "SeaPearl Ataköy için lüksü yeniden yorumladığımızı söylemiş, gerek kurumumuz gerekse sektörümüz adına sıra dışı bir projeye imza attığımızı belirtmiştik. Burada yaşayacaklar dalga sesleri ve deniz kokusuyla güne başlayacaklar" dedi. Kuzu, şimdilerde tüm enerjilerini 770 konutluk ikinci etaba ve proje içinde yer alan 5 yıldızlı otel inşaatına verdiklerini sözlerine ekledi.

KIŞIYE ÖZEL ÖDEME PLANI
2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen SeaPearl Ataköy'de toplam 1401 konut yer alıyor. 20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4,5+'1'e kadar farlılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu rezidans, otel ve ofis alanlarının bulunduğu karma bir proje olan SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Barok tarzı büyüleyici peyzaj alanı, Osmanlı ve Fransız saray bahçelerinden esinlenerek tasarlanıyor. Araç girişi olmayan 33 bin metrekarelik bu alan, sahil kenarında yürüyüş imkânı sağlayan 1.2 km uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşiyor.

JUMEIRAH OTEL IŞLETECEK
SeaPearl Ataköy'de aldığı ödüller ve hizmet kalitesiyle tüm dünyada tanınan Jumeirah'ın, işletmesini üstlendiği 5 yıldızlı lüks bir otel yer alıyor. Rezidans biriminde alanları 44 ila 298 metrekare arasında değişen 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren konutlar; otel biriminde ise alanları 47 ila 480 metrekare arasında değişen standart, junior suite, executive suite, hospitality suite ve presidental suite yer alıyor. Otelin iç mimarisi için dünyaca ünlü iç mimar Khuan Chew /KCA International ile çalışılıyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181