Sur Yapı Avrupa Yakası Projeleri!
Sur Yapı Avrupa Yakası projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projesi üreticilenden birisi olan Sur Yapı İstanbul'da konut üretmeye devam ediyor. Firma hayata geçirdiği projelerin yanı sıra birçok projenin de inşaatına devam ediyor. İşte Sur Yapı Avrupa Yakası projeleri

Semt Bahçekent
125 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi 669 konuttan oluşuyor. 1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunan Semt Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Semt Bahçekent teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
7 blokta 327 adet konut ve 10 adet ticari alandan oluşan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule'de 8 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı Topkapı Evleri projesi
8 blok olarak tasarlanan Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde iki adet yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, dinlenme alanları, peyzaj alanları ve kapalı otopark bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunan Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde bahçe kullanım alanları dahil dairelerin büyüklükleri 63 ile 248 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı Topkapı Evleri projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı Avrupa Yakası projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181