Sur Yapı Anadolu Yakası Projeleri!
Sur Yapı Anadolu Yakası Projeleri listesini sizler için derledik. Markalı konut projesi üreticilenden birisi olan Sur Yapı İstanbul'da konut üretmeye devam ediyor. Firma hayata geçirdiği projelerin yanı sıra birçok projenin de inşaatına devam ediyor. İşte Sur Yapı Anadolu Yakası Projeleri

Sur Yapı Şehir Konakları
Sur Yapı imzası taşıyan Sur Yapı Şehir Konakları 210 daire ve 10 adet ticari üniteden oluşuyor. 21 bin 698 metrekare arsa alanı üzerinde projelendirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Sur Yapı Şehir Konakları teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı Yeşil Mavi
Toplam inşaat alanı 50 bin 018 metrekare olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesi 21 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 19 katlı 4 bloğun yer aldığı Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişen 15 farklı daire tipi bulunuyor. Sur Yapı Yeşil Mavi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Lavender Sancaktepe
Sancaktepe’de konumlandırılan Lavender Sancaktepe projesinde 535 konutun bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden olaşan Lavender Sancaktepe projesinde çocuk oyun alanları, lavanta bahçeleri, gölet, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Lavender Sancaktepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Gölbahçe Evleri
21 dönüm proje alanı üzerinde inşa edilen Gölbahçe Evleri projesinin 7.000 metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Bahçe katlı, geniş teraslı dublex dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1,3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan Gölbahçe Evleri projesi 6 blokta toplam 227 konuttan oluşuyor. Gölbahçe Evleri teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi​
5 blokta 304 konuta olarak tasarlanan Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi​nde 200 adet konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi​ teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe
48 bin metrekare büyüklüğünde inşaaat alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 1+1'den 4+1'e kadar değişen konut seçeneklerinin bulunuyor. 18 bin 316 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde 7 blokta 217 konut yer alıyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Sur Yapı Anadolu Yakası Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181